Orăștie, str. Armatei, nr. 16
cod. 335700, Județul Hunedoara
secretariat.cfic.orastie@mai.gov.ro
Telefon  +40 254 241 990

Carieră

 
Tabel nominal cu rezultatele finale obţinute la interviul administrat în cadrul examenului pentru ocuparea postului de şef birou – Biroul Management Operaţional şi Control Acces din cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I. - Orăştie.

Data postării: 4 decembrie 2017

Tabel nominal cu rezultatele obţinute la interviul administrat în cadrul examenului pentru ocuparea postului de şef birou – Biroul Management Operaţional şi Control Acces din cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I. - Orăştie.

Data postării: 29 noiembrie 2017

Tabel nominal cu rezultatele finale obţinute la interviul administrat în cadrul examenului pentru ocuparea postului de şef birou – Biroul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I. - Orăştie.

Data postării: 29 noiembrie 2017

Tabel nominal cu rezultatele finale obţinute la interviul administrat în cadrul examenului pentru ocuparea postului de şef catedră – Catedra de Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I. - Orăştie.

Data postării: 28 noiembrie 2017

Tabel nominal cu rezultatele obţinute la interviul administrat în cadrul examenului pentru ocuparea postului de şef birou – Biroul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I. - Orăştie.

Data postării: 28 noiembrie 2017

Tabel nominal cu rezultatele obţinute la interviul administrat în cadrul examenului pentru ocuparea postului de şef catedră – Catedra de Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I. - Orăştie

Data postării: 27 noiembrie 2017

Tabel nominal cu rezultatele finale obţinute la interviul administrat în cadrul examenului pentru ocuparea postului de director adjunct din cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I. Orăştie.

Data postării: 24 noiembrie 2017

Tabel nominal cu rezultatele obţinute la interviul administrat în cadrul examenului pentru ocuparea postului de director adjunct din cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I. Orăştie.

Data postării: 23 noiembrie 2017

Tabel nominal cu rezultatele finale obținute la interviul structurat pe subiecte profesionale administrat în cadrul examenului pentru ocuparea postului de de şef catedră - Catedra de Pregătire Structuri Suport.

Data postării: 22 noiembrie 2017

Tabel nominal cu rezultatele finale obținute la interviul structurat pe subiecte profesionale administrat în cadrul examenului pentru ocuparea postului de şef birou – Biroul Resurse Umane.

Data postării: 21 noiembrie 2017

Tabel nominal cu rezultatele obținute la interviul structurat pe subiecte profesionale administrat în cadrul examenului pentru ocuparea postului de şef catedră - Catedra de Pregătire Structuri Suport.

Data postării: 21 noiembrie 2017

Tabel nominal cu rezultatele obţinute la interviul structurat pe subiecte profesionale administrat în cadrul examenului pentru ocuparea postului de şef birou – Biroul Resurse Umane.

Data postării: 20 noiembrie 2017

Lista nominală cuprinzând validarea/invalidarea candidaturilor pentru ocupare a postului de conducere vacant de şef birou – Biroul Resurse Umane.

Data postării: 16 noiembrie 2017

Lista nominală cuprinzând validarea/invalidarea candidaturilor pentru ocupare a postului de conducere vacant de şef catedră - Catedra de Pregătire Structuri Suport.

Data postării: 16 noiembrie 2017

Anunț testare psihologică a candidaţilor înscrişi pentru ocuparea posturilor vacante de director adjunct, şef catedră și şef birou, din cadrul Centrului de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. Orăștie.

Data postării: 8 noiembrie 2017

Anunț concurs pentru ocuparea funcției vacante director adjunct, din cadrul Centrului de Formare Inițială și Continuă al M.A.I.-Orăștie, cu recrutare din sursă internă (ofițeri de poliție).

Data postării: 27 octombrie 2017

Anunț concurs pentru ocuparea funcției vacante șef catedră (formator) la Catedra de Ordine și Siguranță Publică, din cadrul Centrului de Formare Inițială și Continuă al M.A.I.-Orăștie, cu recrutare din sursă internă (ofițeri de poliție).

Data postării: 26 octombrie 2017

Anunț concurs pentru ocuparea funcţiei vacante şef catedră (formator) la Catedra de Pregătire Structuri Suport, din cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I.-Orăştie, cu recrutare din sursă internă (ofiţeri de poliţie).

Data postării: 26 octombrie 2017

Anunț concurs pentru ocuparea funcţiei vacante şef birou la Biroul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, din cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I.-Orăştie, cu recrutare din sursă internă (ofiţeri de poliţie).

Data postării: 26 octombrie 2017

Anunț concurs pentru ocuparea funcţiei vacante şef birou la Biroul Management Operaţional şi Control Acces, din cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I.-Orăştie,  cu recrutare din sursă internă (ofiţeri de poliţie).

Data postării: 26 octombrie 2017

Anunț concurs pentru ocuparea funcţiei vacante şef birou la Biroul Resurse Umane, din cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I.-Orăştie,  cu recrutare din sursă internă (ofiţeri de poliţie).

 Data postării: 26 octombrie 2017

Tabel cu rezultatele finale obţinute de candidaţi la proba scrisă la concursul pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I – Compartimentul Planificare Metodică şi Bibliotecă din cadrul Centrului de Formare Inițială şi Continuă al M.A.I. – Orăştie.

Data postării: 04 august 2017

Tabel cu rezultatele finale obţinute de candidaţi la proba scrisă la concursul pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I – Formare Profesională Continuă – Biroul Resurse Umane din cadrul  Centrului de Formare Inițială şi Continuă al M.A.I. – Orăştie.

Tabel cu rezultatele obţinute de candidaţi la proba scrisă la concursul pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I – Compartimentul Planificare Metodică şi Bibliotecă din cadrul  Centrului de Formare Inițială şi Continuă al M.A.I. – Orăştie.

Data postării: 03 august 2017

Tabel cu rezultatele obţinute de candidaţi la proba scrisă la concursul pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I – Formare Profesională Continuă – Biroul Resurse Umane din cadrul  Centrului de Formare Inițială şi Continuă al M.A.I. – Orăştie.

Data postării: 02 august 2017

Lista nominală cuprinzând validarea/invalidarea candidaturilor pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I –  Compartimentul Planificare Metodică şi Bibliotecă din cadrul  Centrului de Formare Inițială şi Continuă al M.A.I. – Orăştie.

Data postării: 27 iulie 2017

Lista nominală cuprinzând validarea/invalidarea candidaturilor pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I – Formare Profesională Continuă – Biroul Resurse Umane din cadrul  Centrului de Formare Inițială şi Continuă al M.A.I. – Orăştie.

Data postării: 27 iulie 2017

Rezultate testare psihologica pentru candidatii  înscrişi la concursurile de ocupare a posturilor vacante de ofiţeri de poliţie prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie.

Data postării: 24 iulie 2017

Anunt testare psihologica pentru candidatii  înscrişi la concursurile de ocupare a posturilor vacante de ofiţeri de poliţie prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie.

Data postării: 7 iulie 2017

Anunț concurs pentru ocuparea funcţiei de ofiţer specialist I la Compartimentul Planificare Metodică şi Bibliotecă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie.

Data postării: 30 iunie 2017

Anunț concurs pentru ocuparea funcţiei de ofiţer specialist I - Formare profesională continuă la Biroul Resurse Umane, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie.

Data postării: 30 iunie 2017

Rezultatul probei interviu a concursului pentru ocuparea funcţiei de şef birou – Biroul Logistic

Data postării: 30 mai 2017

Centralizator cu punctajele acordate la interviul pentru ocuparea postului de conducere vacant de şef birou – Biroul Logistic

Data postării: 26 mai 2017

Lista nominală cuprinzând validarea/invalidarea candidaturilor pentru ocuparea a postului de conducere vacant de şef birou – Biroul Logistic

Data postării: 22 mai 2017

Concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de conducere de şef birou la Biroul Logistic, cu recrutare din sursă internă (ofiţeri de poliţie)

Data postării: 14 aprilie 2017